Zonnepanelen

Wek je eigen zonne-energie op

Écht groene stroom met zonnepanelen van Greenload

Veel bedrijven willen energieneutraal worden. Plaats je zonnepanelen op het dak van je kantoorpand, dan is deze ambitie haalbaar. En naast dat je met zonnepanelen een fantastische bijdrage levert aan het milieu, zijn ze financieel gezien erg aantrekkelijk. Want natuurlijk bespaar je op de energiekosten, maar aan jouw overgang naar duurzaam ondernemerschap zijn ook nog eens fiscale voordelen verbonden.

Greenload biedt jou dé perfecte alles-in-één-oplossing. Wij leveren, installeren én beheren jouw nieuwe, groene energievoorziening. En ook op het gebied van subsidies weten wij de weg. We komen dan ook graag – geheel vrijblijvend – met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken.

Zonnepanelen

Een groen imago

Subsidieadvies

Geen omkijken naar installatie

Doe mee aan de energietransitie!

We snappen dat je de keuze voor zonnepanelen niet zomaar maakt. Gezien de investering wil je goed geïnformeerd zijn. Daarom komen we graag met je in contact. Zullen we samen eens naar jouw mogelijkheden kijken?

''Wat levert een zonnepaneel op?''

Het is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Wat zeggen we: íedere klant stelt ons deze vraag. Niet vreemd ook, want voordat je de investering doet wil je weten wat je met zonnepanelen kunt bereiken. We zouden nu graag al een concreet resultaat met je willen delen, maar wat jouw nieuwe zonnepanelen kunnen opwekken is afhankelijk van veel factoren. Je locatie bijvoorbeeld, maar ook het aantal panelen en het vermogen daarvan.

Hier op deze pagina kunnen we je dan ook geen concreet antwoord geven. Maar in een gesprek met onze solar specialisten kom je daar wél achter. Zij berekenen zeer nauwkeurig hoeveel watt zonnepanelen op jouw dak kunnen opleveren. En kies je uiteindelijk voor Greenload en liggen de zonnepanelen eenmaal op je dak, dan heb je natuurlijk realtime inzicht in de daadwerkelijke opbrengst én het daadwerkelijke verbruik.

 

De voordelen van zonnepanelen op een rij

Zonnepanelen zijn razend populair. Maar waarom kiezen steeds meer bedrijven voor deze duurzame vorm van energie? Dat is simpel, omdat er veel voordelen zijn: