Zakelijke laadpaal voor de groene ondernemer

Maak kennis met onze oplossingen

Zakelijke laadpalen

Bij Greenload vind je dé zakelijke laadpalen voor jouw organisatie. Voor ieder bedrijfspand hebben wij de juiste (groene) laadoplossingen. Ook heb je met ons altijd en overal inzicht in het laadgedrag van je werknemers én in de status van je laadpunten.

Groene energie van A tot Z

Of het nu gaat om advies over het soort laadpunt en laadpalen, de installatie en het onderhoud óf advies over subsidies en financiering: wij regelen het. Met onze unieke zonnecarport beschik je bovendien over een groen laadpunt voor werknemers en bezoekers. En dankzij onze windturbines beschik je altijd over voldoende groene stroom. Kortom: kies je voor Greenload, dan maak je deel uit van een innovatieve groene beweging.

Maak Nederland groener met jouw bedrijf!

Investeringsvrij

Met Greenload kun je jouw medewerkers en bezoekers al van een laadpunt voorzien zónder dat je daarvoor hoeft te investeren.

Wij installeren én beheren namelijk het laadstation. En het enige dat wij daarvoor nodig hebben, is jouw locatie.

Als milieubewuste ondernemer maak je met Greenload dus zonder enige rompslomp deel uit van de groene beweging. En daarnaast is het voor jouw bedrijf ook nog eens rendabel.

Laadpunt kopen

Liever zelf een veilig, efficiënt en milieuvriendelijk laadpunt voor elektrische auto’s kopen, dat je volledig in eigen beheer houdt? Ook dat kan.

Wij installeren in dit geval het laadstation/de laadpalen voor je. Voor het opwekken van energie kun je jouw eigen zonnepanelen of onze zonnecarport gebruiken.

Welke van die twee je ook kiest, je krijgt een professioneel en groen laadpunt op basis van zonne-energie waar gretig gebruik van gemaakt gaat worden.

Laadpunt leasen

Een milieubewust laadpunt op basis van zonne-energie kun je ook eenvoudig en tegen een aantrekkelijk tarief leasen. Klinkt dit goed, sluit je dan aan bij de groene, elektrische, beweging van Greenload.

Wij installeren dan het laadstation/de laadpalen voor je. Voor het opwekken van energie kun je jouw eigen zonnepanelen of onze zonnecarport gebruiken.

Welke van die twee je ook kiest, je krijgt een professioneel en groen laadpunt op basis van zonne-energie.

Bekijk hieronder de meest gekozen zakelijke laadoplossingen

Biedt maximale flexibiliteit aan jouw medewerkers en klanten. Onderstaande laadoplossingen beschikken over een universele socket laadaansluiting, waardoor elk type auto van de laadoplossing gebruik kan maken. 

Greenload basic zwart

Greenload Basic

Vanaf € 599,95

Greenload Basic

Greenload Basic

Vanaf € 599,95

Wallbox Copper SB

Greenload Wallbox Copper

Vanaf € 1079,95

Greenload laadzuil

Greenload Laadzuil

Vanaf € 2499,95

Wil je bij een medewerker thuis een laadpaal plaatsen?

Bekijk de gehele laadoplossingen collectie in onze shop.

Wat biedt Greenload?

Je wordt volledig ontzorgt - en verdient nog geld ook

Na installatie heb je twee jaar garantie

Dankzij slim beheer heb je inzicht én maximale controle

Wij adviseren je over subsidies en regelingen