Altijd energie met de Greenload Windturbine

De energie die nooit op raakt

Groene energie met onze windturbine

Is er een dag geen zon, maar wil je tóch groene energie opwekken voor het laden van je elektrische auto of de andere voorzieningen binnen je woning of pand? Geen probleem. Met onze windturbines bieden we jou óók op bewolkte dagen groene stroom. We hebben namelijk geluk dat we in Nederland wonen, waar het vaak hard waait. Dat is natuurlijk ideaal voor het opwekken van windenergie. En nee, dit is heus niet alleen weggelegd voor de grote energiemaatschappijen met hun reusachtige windmolens. Ook voor jou is het binnen handbereik. Met een windturbine van Greenload wek jij zélf windenergie op.

Windturbine

Een groen imago

Geheel investeringsvrij

Geen omkijken naar installatie

Doe mee aan de energietransitie!

De wind is één van onze onuitputtelijke energiebronnen. Waarom zou je er dan geen gebruik van maken? Met een windturbine van Greenload doe jij mee aan de energietransitie. Jij voorziet jouw elektrische auto, kantoorpand én de voorzieningen daarin van groene energie. Wat houdt je tegen? Begin vandaag nog!

Wat levert een windturbine op?

Natuurlijk wil je weten wat een windturbine je precies oplevert – dat begrijpen we. De gemiddelde verwachte opbrengst ligt rond de 500 tot 1500 kWh, maar de exacte opbrengst in groene energie hangt volledig samen met de hoeveelheid wind. Het is dus erg belangrijk dat je een plek kiest waar de windturbine veel wind vangt.

Onze windturbines worden daarom vaak op het dak geplaatst. Goed om te weten: ze zijn ook perfect te combineren met zonnepanelen. Vooral in de donkere maanden maakt een Greenload windturbine de gemiste energie van de zonnepanelen goed. Jij kunt zo het hele jaar door op een groene energievoorziening rekenen – en dát is wat je wilt.

Ben je benieuwd naar de windsnelheid binnen jouw gemeente? Via de button hieronder zie je met welke windsnelheden jij te maken hebt.

De voordelen van een windturbine

Wil jij op het gebied van duurzaamheid je steentje bijdragen? En wil je tegelijkertijd beschikken over een onuitputtelijke energiebron? Kies dan voor een windturbine – je hebt immers niets te verliezen. We zetten de voordelen nog even voor je op een rij: