Zonnepanelen

Zonnepanelen van Greenload

Wil je op je energiekosten besparen en wil je je huis of bedrijf verduurzamen? Wek dan je eigen zonne-energie op met zonnepanelen van Greenload. Met zonnepanelen van Greenload heb je een bijdrage aan een beter milieu en je bespaard flink op je energiekosten. Wat je precies kan besparen kunnen onze solar specialisten nauwkeurig voor je berekenen. Ben je benieuwd? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Met zonnepanelen van Greenload wek je je eigen groene energie op. Het opwekken van groene energie is gratis en je bespaart op je energiekosten. Buiten dat je geld bespaart help je mee met de groene energie transitie. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de Nederlandse samenleving. Ook steeds meer bedrijven en organisaties stappen over op groene energie. De Greenload zonnepanelen helpen je met het verduurzamen van je bedrijfspand. 

De meest voorkomende vraag betreft zonnepanelen is: ‘wat leveren zonnepanelen mij op?’. Dat is ook niet gek, want voordat je gaat investeren wil je weten wat je ermee kunt bereiken. We zouden nu al een concreet resultaat met je willen delen, maar wat jou zonnepanelen kunnen opleveren hangt van veel verschillende factoren af. De locatie van de zonnepanelen bijvoorbeeld, maar ook het type zonnepaneel en het aantal daarvan. Met een gesprek met onze solar specialisten kom je daar wel achter. Zij berekenen zeer nauwkeurig hoeveel stroom de zonnepanelen kunnen opleveren. Vraag daarom een adviesgesprek aan met één van onze solar specialisten.

Gemiddeld duurt het ongeveer zes jaar voordat de investering is terugverdient. Dat klinkt lang, maar zonnepanelen gaan ongeveer 25 jaar mee en kun je dus 19 jaar lang flink besparen. Hoelang het precies duurt hangt natuurlijk af van het type zonnepanelen, het aantal zonnepanelen en de locatie van de zonnepanelen. Deze vraag is dus niet concreet te beantwoorden op deze pagina. Onze solar specialisten kunnen dit wel zeer nauwkeurig voor jou berekenen. Vraag een adviesgesprek aan en bekijk wat je kan besparen!

Zonnepanelen van Greenload zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Je kunt van zonnepanelen gebruik maken om je organisatie te verduurzamen. Je organisatie krijgt een groener imago én je bespaart geld. Tevens heb je bij het aanschaffen van zonnepanelen recht op de SDE++ subsidie. Wat de subsidie inhoudt en hoe je de subsidie aanvraagt lees je hier.

 

Als particulier kun je met Greenload zonnepanelen flink besparen op je energiekosten. Buiten dat het stroomkosten bespaart heb je ook recht op de salderingsregeling. Dankzij de salderingsregeling is het gunstig om stroom te leveren aan het energiebedrijf. De stroom die je teruglevert mag je salderen (wegstrepen) tegen de stroom die je afneemt van het energiebedrijf. Tegen hetzelfde tarief (gemiddeld ongeveer €0,20).

  • Geen kosten. De stroom die je opwekt met zonne-energie is gratis.
  • Zonnepanelen produceren géén CO2
  • Je hebt recht op subsidies
  • Je bent niet meer afhankelijk van schommelende energieprijzen
  • Je bespaart op je energierekening
  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur