Windturbine

De Greenload windturbine

Zoek je een betaalbare en groene energieoplossing voor je bedrijf of voor thuis? Koop dan de Greenload windturbine! Onze windturbine is compact, stil en levert groene energie. Hiermee krijgt jouw organisatie echte een groene boost. Een Greenload windturbine wekt verder 24 uur per dag energie op, zelfs op bewolkte dagen. Tevens produceert de windturbine géén CO2, waardoor je jouw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Waar wacht je dus nog op?

 

 
 

Met een windturbine wek je je eigen groene energie op. Het opwekken is gratis en met jouw eigen energie bespaar je vervolgens op je energiekosten. En natuurlijk draag je met jouw eigen windturbine bij aan de groene energie-transitie. Duurzaamheid wordt namelijk steeds belangrijker en meer en meer organisaties stappel al over op groene energie. Ook steeds meer bedrijven en organisaties stappen over op groene energie. Als jij niet achter wilt blijven, dan is de Greenload windturbine een goede eerste stap. Met een windturbine verduurzaam je namelijk je bedrijfspand.

 

De belangrijkste vraag is natuurlijk: ”wat levert een windturbine mij op?” Op deze vraag kunnen wij helaas (nog) geen specifiek antwoord geven. Immers, wat een windturbine oplevert hangt geheel af van de hoeveelheid wind. Daarom is het belangrijk dat de windturbine op een gunstige plek wordt geïnstalleerd. Wordt de turbine op een juiste plek geïnstalleerd, dan ligt de gemiddelde verwachte jaaropbrengst tussen de 500 en 1500 kWh.

De gemiddelde verwachte jaaropbrengst van een windturbine is 1000 kWh. Daarmee duurt het 6 jaar voordat je de windturbine hebt terugverdiend. Hieronder hebben we in drie stappen een berekening uitgewerkt.

 1. 1 kWh kost gemiddeld €0,20
 2. 1000 kWh maal €0,20 betekend dat je €200 per jaar bespaart.
 3. De windturbine kost in aanschaf €1195,95. Gedeeld door €200 betekent dit dat je binnen 6 jaar de windturbine hebt terugverdiend.

Als er plek is op het dak, dan kun je een windturbine combineren met zonnepanelen. De windturbine wekt in tegenstelling tot zonnepanelen 24 uur per dag groene energie op. Zo kan de windturbine tijdens de ‘verloren’ uren in de winter of nachts, wanneer de zon niet schijnt, je bedrijfspand alsnog van groene energie voorzien. 

Een windturbine is zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Je kunt een Greenload windturbine gebruiken om je bedrijfspand te verduurzamen. Zo zie je de energierekening dalen en bespaar je geld. Maar er zijn ook minder tastbare resultaten, bijvoorbeeld dat je organisatie een groener imago krijgt. 

Zakelijk een wondturbine aanschaffen, zijn er financiëlevoordelen?

Ja, die zijn er! Je krijg een gratis windturbine als je gebruik maakt van een investeringsvrij laadpunt van Greenload. Ook heb je bij de aanschaf van een windturbine recht op de SDE++ subsidie. 

 

Ook als particulier kun je met een eigen windturbine zelf groene energie opwekken. Een Greenload windturbine is in drie situaties een goede keuze voor jou als particulier. 

 1. Wanneer je op het dak geen plek hebt voor zonnepanelen.
 2.  Wanneer het dak van je woning niet geschikt is voor zonnepanelen. 
 3. Wanneer je in een huurhuis woont. 

 In (één van) deze situaties kun je met een windturbine alsnog groene energie opwekken en geld besparen.  

 • Met een windturbine produceer je het hele jaar door groene energie
 • Windturbines produceren géén CO2
 • Jouw organisatie krijgt een groen imago
 • Je draagt bij aan een beter milieu
 • Je bespaart op je energierekening
 • De windturbine is geruisloos
 • Je kunt altijd bij ons terecht voor support en advies