Led-verlichting

Led-verlichting van Greenload

Steeds meer bedrijven en organisaties willen binnen een paar jaar energieneutraal worden. Jouw bedrijf of organisatie ook? Gebruik dan de led-verlichting van Greenload, want daarmee zet je een flinke stap in de goede richting. Led wordt namelijk ook wel het groene licht genoemd, omdat led heel duurzaam en milieuvriendelijk is.

Energiebesparend & milieuvriendelijk

In tegenstelling tot bijvoorbeeld TL-lampen verbruikt led-verlichting veel minder stroom. En doordat er zoveel minder stroom wordt verbruikt, vermindert natuurlijk de CO2-uitstoot. Kies daarom voor een vrijblijvend lichtplan op maat van Greenload, waarna je met onze duurzame led-verlichting tot wel 65 procent op je energierekening kan besparen. Hieronder zie je ons assortiment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met led-verlichting kun je je energieverbruik tot wel 65 procent verlagen, bijvoorbeeld ten opzichte van TL-lampen. Naast de kostenbesparing gaat led tot wel tien keer langer mee, en door die langere levensduur bespaar je uiteindelijk op kosten. Hoeveel je precies kunt besparen hangt natuurlijk volledig af van de hoeveelheid lampen en het aantal branduren. Ben je benieuwd wat jij exact kunt besparen? Onze led-specialisten maken graag vrijblijvend een lichtplan op maat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Led-lampen zijn in aanschaf duurder dan overige lichtbronnen, maar na de aanschaf bespaar je gelijk. Led-verlichting gaat namelijk wel tien keer langer mee dan overige lichtbronnen én je bespaart tot wel 65 procent op je energierekening. Wat led-verlichting precies voor jouw organisatie kost, rekenen onze led-specialisten graag voor je uit. Zij berekenen dan meteen jouw kostenbesparing. Benieuwd? Vraag dan vrijblijvend een lichtplan op maat aan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De terugverdientijd van led-verlichting hangt volledig af van het aantal lampen dat je vervangt door led, maar ook van het aantal branduren daarvan. Vervang je tien lampen die gemiddeld acht uur per dag branden, dan is de terugverdientijd langer dan als je bijvoorbeeld honderd lampen vervangt. Onze led-specialisten berekenen graag voor je hoelang het duurt voordat je jouw investering in led-verlichting terugverdient.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, zeker! Led is namelijk voor iedere organisatie en ieder bedrijf geschikt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greenload levert uitsluitend de hoogste kwaliteit led-lampen. Daarom geven wij op al onze verlichting vijf á zeven jaar garantie. Kies je dus voor led-verlichting van Greenload, dan kies je voor kwaliteit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doordat led-verlichting zo weinig energie verbruikt, wordt er minder stroom opgewekt. Dit leidt tot een reductie van de CO2-uitstoot. En naast dat led-verlichting zuiniger is, heeft het ook een langere levensduur. Led-lampen hoeven dus minder vaak vervangen te worden. Ook zijn led-lampen beter te recyclen dan overige lichtbronnen. Led-verlichting is op allerlei vlakken dus beter voor het milieu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, als organisatie of bedrijf heb je bij aanschaf van led recht op een aantal subsidies.

Led-verlichting en de EIA-subsidie

Met de EIA-subsidie (energie-investeringsaftrek) kun je bijvoorbeeld 45,5 procent van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. De regeling levert je gemiddeld een voordeel van 11 procent op. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen als je hier gebruik van wilt maken:

  • Je bent ondernemer in Nederland of op Aruba, Curaçao, Sint-Maarten of de BES-eilanden;
  • Je betaalt inkomsten- of vennootschapsbelasting;
  • Het bedrag van energie-investeringen is minimaal € 2.500, – per bedrijfsmiddel;
  • Je bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt;
  • Het bedrijfsmiddel staat op de energielijst;
  • Je bedrijf of organisatie moet een profit-organisatie of bedrijf zijn.

Led-verlichting en de KIA

Ook heb je recht op de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek). Om in 2021 in aanmerking te komen voor de KIA moet je een bedrag tussen € 2.401,- en € 328.721,- investeren in bedrijfsmiddelen voor je onderneming. Hieronder zie je de nieuwe percentages voor deze investeringsaftrek.

  • € 2.401,- t/m € 59.170,- = 28 procent van het investeringsbedrag;
  • € 59.171,- t/m € 109.574,- = € 16.568;
  • € 109.575,- t/m € 328.721,- = € 16.568 verminderd met 7,56 procent van het deel van het investeringsbedrag boven de € 109.574;
  • Meer dan € 328.721 = 0 procent.

 

Wil je meer weten over subsidies? Neem dan contact met één van onze led-specialisten.