Laadpas

De Greenload laadpas/keytag

Met de Greenload laadpas krijg je toegang tot ons groene netwerk en laad je voortaan je auto groener dan groen op. De Greenload laadpas kun je gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland en in grote delen van Europa. Je kunt de laadas zowel particulier als zakelijk gebruiken. Bij zakelijk gebruik kunnen wij ervoor zorgen dat alle kosten op één factuur komen te staan. Je kunt precies zien welke laadpas welk bedrag heeft geladen. Ook is het mogelijk de laadkosten van jouw medewerkers thuis te laten declareren.

 
 
 
 

Greenload wil Nederland steeds groener maken en daar hebben we jouw hulp hard voor nodig! Als je kiest voor een Greenload laadpas dan weet je zeker dat je voor duurzaam kiest. Met de Greenload laadpas heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa. Gebruik je jouw laadpas bij één van onze eigen Greenload laadpalen? Dan krijg je nog eens €0,05 korting per kWh. Hoe voordelig is dat?

 
 
 
 
 
 

Bestel hier je laadpassen zakelijk en wij zorgen ervoor dat alle kosten op één factuur komen te staan. Je kunt precies inzien welke laadpas voor welk bedrag geladen heeft. Wil je je medewerkers ook de mogelijkheid bieden om het thuisverbruik te laten declareren? Dat kan! De laadpas én het laadstation worden in dat geval onder jou naar geregistreerd. De Stroomkosten die jouw medewerker maakt, worden automatisch geregistreerd en verrekend. Wist je dat je als werkgever alle laadkosten die met een leaseauto gemaakt volledig onbelast vergoedt mag worden? Ook daarom is de tijd om zakelijk elektrisch te rijden nu écht rijp.

 
 
 
 
 

Bestel hier je persoonlijke Greenload laadpas en laad voortaan bij alle openbare oplaadpunten in Nederland en in een groot deel van Europa. Wij zorgen ervoor dat je al je laadgegevens online in kan zien. Laad je bij één van onze Greenload oplaadpunten? Dan krijg je €0,05 korting per kWh.

 
 
 
 
 
  • Gratis laadpas (keytag kost €5)
  • Zeer scherp laadtarief
  • Mogelijkheid tot laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa
  • Bij zakelijk gebruik ontvang je alle laadkosten overzichtelijk op één factuur
  • Ook de mogelijkheid om elektrisch te laden bij alle (snel) oplaadpunten van Fastned of andere partijen
  • Ieder moment inzicht in je verbruik via het Greenload portal
  • Altijd duurzaam onderweg