Laadoplossingen

Het merk Greenload

Greenload wil Nederland steeds groener maken. Daarom leveren zij innovatieve laadoplossingen in combinatie met groene energie voor zowel de zakelijke- als particuliere groene rijder. De laadoplossingen van Greenload zijn designed in Europa en beschikken over een CE certification – hoogste veiligheidsstandaard. Tevens zijn alle Greenload laadoplossingen voorzien van een universele socket aansluiting, zodat elk type elektrische auto kan laden. De diensten van Greenload bestaan uit laadoplossingen, windturbines, zonnepanelen, zonnecarports en LED-verlichting. Ook voor advies over duurzaam ondernemen en subsidies ben je bij ons aan het goede adres.

 
 
 
 

De Greenload Basic is een geschikte oplossing voor thuis gebruik. De Greenload Basic is dé budgetoplossing die meegaat in het online tijdperk. Deze laadpaal beschikt niet over alle technologische snufjes, maar de laadpaal beschikt wel over één belangrijke functie, namelijk: automatisch declareren. Een ander voordeel van de Basic is dat hij geschikt is voor alle elektrische auto’s door de universele socket aansluiting. Het laadvermogen is instelbaar tot een maximaal laadvermogen tot 22kW. De Greenload Basic is te gebruiken als plug & charge of met RFID-ontgrendeling.

Wil je toch een iets exclusievere laadpaal thuis die over meer technologische snufjes beschikt? Dan is de Greenload Luxe serie iets voor jou! De Greenload Luxe is de meest geavanceerde laadpaal van Greenload. De houten laadpaal is gemaakt van massief eikenhout met een speciale beschermende lak. Buiten de eigenschappen van de Basic beschikt de Luxe ook over: een geïntegreerde smart-chip, DC-lekkagebescherming, een ledstrip, camera en is er een optie voor load balancing.

 
 
 
 
 
 

De Greenload Laadzuil is dé perfecte oplossing voor uw organisatie. De laadzuil beschikt over twee universele socket aansluitingen, waardoor elke elektrische auto aan de laadzuil kan laden. Tevens beschikt de laadzuil over: load balancing, geintergreerde smart-chip, DC-lekkagebescherming en kun je alle laadgegevens van jouw medewerkers/bezoekers online inzien via de Greenload portal.

Ook de Greenload Luxe is een goede laadoplossing voor uw bedrijf. De Greenload luxe beschikt over een universele socket aansluiting, waardoor elk type auto van de paal gebruik kan maken. De Greenload luxe is gemaakt van massief eikenhout met een speciale beschermende lak. De groene uitstraling van de Greenload Luxe geeft uw bedrijf een groener imago!

Ja, de Greenload laadpalen passen bij elke elektrische auto doordat de laadpalen beschikken over universele socketaansluitingen. Hierdoor kan elk type elektrische auto aan de palen laden. Ook hebben de laadpalen van Greenload een instelbaar laadvermogen tot 22kW.

 
 
 
 
 

Alle laadoplossingen van Greenload zijn voorzien van een instelbaar laadvermogen tot 22kW. Dit is tot op heden de hoogste laadsnelheid, als je met 22kW je auto oplaad is dat omgerekend acht keer sneller dan via het stopcontact. Nog niet elke elektrische auto kan met een vermogen van 22kW laden, daarom zijn de laadoplossingen instelbaar.

 
 
 
 
 

Ja, via de handige portal van Greenload kun je te allen tijden de laadgegevens inzien. Ook op zakelijk gebied is de portal van Greenload erg handig. Wij zorgen ervoor dat alle kosten op één factuur komen te staan. Je kunt precies zien welke laadpas voor welk bedrag geladen heeft. Ook kun je je medewerkers het thuisverbruik laten declareren.

 
 
 
 
 

Het is mogelijk om een laadpaal zelf te installeren, maar hier heb je echt wel enige kennis voor nodig. Wij raden het aan om de installatie aan een professional over te laten. Er zijn namelijk een aantal dingen waar je goed op moet letten. Een elektrische auto kan op één fase of op drie fasen geladen worden. Weet jij over welke fase jouw meterkast beschikt? Ook moet je goed nadenken over waar je je laadpaal wilt plaatsen en of de kabel lang genoeg is om de meterkast te bereiken. Is dit niet zo, dan moet er een langere kabel aangelegd worden. Kortom: ja, je kunt een laadpaal zelf installeren, maar wij raden je aan om dit over te laten aan een professional.