Investeringsvrij laadpunt

Maak kennis met

Onze investeringsvrije laadpunten

Elektrisch rijden is de toekomst. Het aantal mensen dat hiervoor kiest groeit en groeit. De kans wordt dus met de dag groter dat medewerkers of bezoekers met een elektrische auto jouw parkeerplaats oprijden. En dan is het natuurlijk wél zo fijn als zij daar hun auto ook kunnen opladen. Met een investeringsvrij laadpunt van Greenload vind je daar de best denkbare oplossing voor.

Wij plaatsen geheel kosteloos één of meerdere oplaadpunten bij jouw bedrijfspand. Zelfs de kosten voor installatie zijn geheel voor onze rekening. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Vraag het aan, dan vertellen wij je er vrijblijvend meer over.

Hypermodern laadstation

Groeiende behoefte e-mobility

Geheel investeringsvrij

Geen omkijken naar installatie

Steun de transformatie naar elektrisch rijden

Nederland heeft in het klimaatakkoord vastgelegd dat in 2030 alle nieuwe auto’s emissieloos moeten zijn. Dat betekent dat het aantal hybride en elektrische auto’s in twintig jaar sterk zal toenemen. Dat kan alleen wanneer de laad-infrastructuur sterk verbetert. Wij leveren een gratis toekomstbestendig laadnetwerk. Werknemers en bezoekers met een elektrische auto laden snel, veilig en gratis hun auto op.

Greenload maakt het je gemakkelijk

De investeringsvrije laadpunten van Greenload zijn geschikt voor alle standaard elektrische auto’s én zijn zéér gebruiksvriendelijk. Wij zorgen voor het onderhoud en monitoren de laadpunten 24/7. Jij als gebouweigenaar wordt totaal ontzorgd en hebt geen kosten, geen geregel en geen gedoe. En dat is natuurlijk precies wat je wilt.

Laadpunten met groene energie

Jouw nieuwe Greenload laadpunt wordt aangesloten op je bestaande stroomaansluiting. Ga je voor 100 % duurzaam? Dan kun je jouw nieuwe laadpunten ook voorzien van groene energie die wordt opgewekt door zonnepanelen. Liggen die nu nog niet op het dak, dan adviseren wij je graag over mogelijke subsidies waarmee je ze kunt laten installeren. En natuurlijk kan ook onze eigen zonnecarport een oplossing voor je zijn.

Supersnel én goedkoop opladen

Daarnaast profiteer je bij Greenload van zéér voordelige laadtarieven. Je elektrische auto supersnel, maar ook goedkoop opladen: ook dát is de service van Greenload.

De voordelen van een investeringsvrij laadpunt van Greenload

Wil jij op het gebied van duurzaamheid je steentje bijdragen? En wil je tegelijkertijd je medewerkers en bezoekers de gemakken van een laadpunt bieden? Een goede keuze – je hebt immers niets te verliezen. We zetten de voordelen nog even voor je op een rij:

De weg naar een investeringsvrij laadpunt

Je sluit met ons een overeenkomst voor het plaatsen van laadpalen.

Op basis van data wordt jouw toekomstige behoefte bepaalt.

Wij plaatsen, beheren, onderhouden en exploiteren jouw gratis laadpalen.

Is dat nodig, dan kunnen wij – in overleg met jou – nog extra laadpalen plaatsen.

Alle belijningen, bewegwijzering en installatiewerkzaamheden pakken wij voor je op.