Greenload laadpas aanvragen

Toegang tot ons complete groene netwerk

Met de gratis Greenload laadpas

Een laadpas van Greenload is helemaal gratis. Aan de aanvraag zijn dus géén kosten verbonden. Al met een paar gegevens kunnen we je aanmelding verwerken en je een nieuwe laadpas opsturen. Zo laad je jouw elektrische auto voortaan supersnel en groener dan groen op.

 
Greenload laadpas

Hoe werkt het zakelijk?

Nou, heel eenvoudig. Jij vraagt via Greenload één of meerdere passen aan en wij zorgen ervoor dat alle kosten op één factuur komen te staan. Je weet precies wie op welke laadpas welk bedrag heeft geladen.

Thuisverbruik bij jou laten declareren

Wil je jouw medewerkers de mogelijkheid bieden om de laadkosten bij thuisverbruik automatisch bij jou als werkgever te declareren? Ook dat kan. De laadpas én het laadstation worden in dat geval onder jouw naam geregistreerd. De stroomkosten die de laadpasgebruiker – jouw medewerker dus – maakt, worden automatisch geregistreerd en verrekend.

Zakelijk elektrisch rijden

Als werkgever mag je alle laadkosten die met een leaseauto gemaakt worden volledig onbelast vergoeden. Ook daarom is de tijd om zakelijk elektrisch te rijden nu écht rijp. Profiteer van alle voordelen die Greenload biedt. Benieuwd? Neem dan contact met ons op!

 
 

Laden in Nederland en grote delen van Europa

Met de Greenload laadpas laad jij je elektrische auto op bij alle openbare laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa. Gebruik je jouw laadpas bij één van onze eigen Greenload laadpalen? Dan krijg je per kWh €0,05 korting. Hoe voordelig is dat? Dáár krijg je nog eens energie van.

 
 

De voordelen van een Greenload laadpas