Duurzame LED-kantoorverlichting

LED there be light

Energiezuinige LED-verlichting voor kantoor en bedrijfshal

Ben jij op zoek naar duurzame verlichting voor op kantoor? Vervang de standaard lampen in de kantoorruimte dan door LED-kantoorverlichting. Met jouw nieuwe LED-verlichting zorg je voor optimale werkcondities. Daarnaast verlaag je het energieverbruik met maar liefst 65% ten opzichte van bijvoorbeeld TL-lampen. 

En naast jouw maandelijkse kostenbesparing gaat LED tot wel tien keer langer mee. Klinkt goed, toch? Kies daarom voor een lichtplan op maat van Greenload. Door onze duurzame LED-kantoorverlichting ga jij aanzienlijk op de energiekosten besparen.

 
 
 

LED-verlichting

Een groen imago

Duurzaam

Geen omkijken naar installatie

Doe mee aan de energietransitie!

Bouwen aan een groener Nederland doen we samen. Zet samen met Greenload een stap in de goede richting en verduurzaam je (kantoor)pand of bedrijfshal met onze energiezuinige verlichting. Start vandaag nog en doe mee aan de energietransitie.

 

Waarom LED-verlichting in je kantoor?

In veel kantoren valt nog veel te besparen wat betreft energie. Vaak zijn verouderde TL-buizen de oorzaak van onnodig veel energieverbruik. En buiten dat ze onderhoudstechnisch gezien veel tijd vragen, kosten ze vele malen meer dan bijvoorbeeld LED-verlichting. 

In vergelijking met led brengen TL-buizen en andere lichtbronnen ook veel minder licht naar de werkplek. Veel gaat verloren, en dat is zonde van je geld. Met LED-licht haal je een duurzaam alternatief in huis. We komen graag met je in contact om jouw ideale lichtplan samen uit te tekenen.

 
 
 
 

Voordelen van duurzame LED-verlichting

Naast dat je met duurzame LED-kantoorverlichting een steentje bijdraagt aan een beter milieu en dus een groener Nederland, profiteer jij met LED-verlichting van nog veel meer voordelen. Zoals: