Automatisch je laadkosten declareren bij je werkgever

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Rijd jij in een elektrische auto van de zaak? Dan kun je jouw laadkosten declareren bij je werkgever. Hoe dat te werk gaat en welke laadoplossingen daarvoor geschikt zijn lees je in deze blog.

Laadkosten thuis automatisch declareren

Je kunt de laadkosten die je thuis maakt met een eigen laadoplossing automatisch laten declareren bij je werkgever. Dit doe je door je laadpas en laadoplossing te registreren onder de naam van je werkgever. De eigenaar van de laadpas en de laadoplossing is dan je werkgever en hierdoor kunnen alle kosten automatisch gedeclareerd worden. De voordelen van het automatisch declareren van je stroomkosten is dat je online je laadgegevens in kan zien en dat je een pas krijgt om ook openbaar te laden. Bekijk hier onze laadoplossingen!

Laadkosten in het openbaar automatisch declareren

Als je een (Greenload) laadpas van de zaak hebt kun je vaak ook laden bij bijna alle openbare oplaadpunten. Ook deze kosten kun je automatisch verrekenen bij je werkgever. Let op! Openbaar laden is vaak veel duurder dan thuis laden. Dit kan wel tot €0,40 per kWh schelen! Daarom is het handiger én goedkoper om een eigen laadoplossing bij je huis te hebben. Ben je benieuwd welke laadoplossingen geschikt zijn voor automatische declaratie, lees dan verder.

Welke laadoplossingen zijn geschikt voor automatisch declareren

De zogenoemde ‘slimme laadpalen’ zijn geschikt voor automatisch declareren. Laadpalen worden steeds slimmer en passen het laden aan op de omstandigheden. Zo kun je laadsessies inplannen wanneer de stroom goedkoper is, zodat je bespaart op je laadkosten. De slimme laadpalen hebben een helder overzicht in het stroomverbruik, heb je optie tot load balancing, kun je zonnepanelen koppelen aan een slimme laadpaal en heb je een optie tot het automatisch declareren.

Wallbox Commander 2

De Wallbox Commander 2 is de perfecte laadoplossing voor je organisatie of voor thuis. Deze laadoplossing is speciaal ontworpen voor semipublieke of bedrijf toebehorende parkeergebieden. De Commander 2 beschikt over een 17 inch- touchscreen dat vermogensregelingen via het scherm gemakkelijk maakt. De lader communiceert met de myWallbox Portal of -app via wifi, ethernet of bluetooth. De Commander is instelbaar vanaf 7,4 kW tot 22 KW met een geïntegreerde type 2 kabel.

Wallbox Copper SB

De Wallbox Copper SB heeft een geavanceerd design en maximale flexibiliteit. Deze laadoplossing biedt maximale flexibiliteit aan jou en jouw klanten. Door de universele socket aansluiting is de lader bruikbaar voor zowel type 1 als type 2 auto’s. De Copper is verkrijgbaar met een instelbaar laadvermogen tot maximaal 22 kW. De Copper heeft een gemakkelijke toegang, meerdere gebruikers kunnen toegang krijgen via zowel RFID kaarten en via de myWallbox app. De lader communiceert met de myWallbox Portal of -app via wifi, ethernet of bluetooth.

Greenload Laadzuil

De Greenload laadzuil is de perfecte laadoplossing voor uw organisatie. De laadzuil beschikt over twee universele socket aansluitingen. Elke elektrische auto met een type 2 aansluiting kan hierop laden met een maximaal laadvermogen tot 22 kW. De laadzuil is te gebruiken als plug & charge of met RFID-ontgrendeling.

Greenload Wallbox Basic

De Greenload Basic is dé perfecte laadoplossing voor bij jou thuis. De laadpaal beschikt over een instelbaar laadvermogen tot 22kW (momenteel het maximale vermogen) een gemiddelde elektrische auto is met dit vermogen gemiddeld in acht uur opgeladen.

De laadpaal heeft een type 2 socket aansluiting, daardoor is deze laadpaal compatible met bijna alle elektrische auto’s.

Buiten dat deze laadpaal uitermate geschikt is voor thuis is het ook een goede oplossing voor bij je bedrijf of organisatie. Omdat de laadpaal voor bijna elke auto geschikt is kunnen je klanten en werknemers altijd bij je bedrijf of organisatie opladen. Ook is deze laadpaal handig om bij een werknemer thuis te plaatsen, want de Greenload Basic beschikt over het automatisch declareren van het stroomverbruik. Deze laadpaal is te gebruiken als plug & charge of met RFID-ontgrendeling. Bij plug & charge kan iedereen aan de paal laden en met RFID-ontgrendeling heb je een laadpas of keytag nodig.

Ben je benieuwd welke laadoplossing bij jou past? Neem dan contact op met één van onze specialisten via: info@greenload.nl of via 085 – 4822380.

Ook interessant om te lezen:

Dealer worden?

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Zakelijke adviesgesprek aanvragen?

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Meer informatie over zonnepanelen?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Meer informatie over Greenload led-verlichting?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Greenload locatie worden

Jij bent belangrijk voor een groene toekomst. Laat hieronder je gegevens achter en sluit je aan bij ons snelgroeiende groene netwerk.

Een subsidie adviesgesprek

Wil jij weten wat er mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en bijbehorende subsidies? Laat hieronder je gegevens achter voor een oriënterend gesprek. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Een zonnecarport van Greenload

Ben jij geïnteresseerd in een mooie zonnecarport bij jou op locatie? Laat hieronder je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Investeringsvrij laadpunt aanvragen

Je bent er bijna. Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!